zaterdag 22 augustus 2015

Vandaag was een bij kom dag ( dag 9 )

Nadat tessa gisterenavond op tijd is gaan slapen heeft ze vandaag ook lang geslapen . Verder was het een rustige dag . Waar tessa nu wel last van heeft is vocht ze is de af gelopende dagen zo 5 kilo aan gekomen .Ze heeft gisterenavond nog wel plas medicatie gehad maar heeft dus niet veel gedaan . Morgen zullen we dit maar weer door geven aan de artsen . Verder deze dag is tessa even naar buiten geweest  . Dit kon nog even tussen de medicijnen door maar dit was wel even fijn voor ons .
Vandaag kwam ook nog 1 van de twee vriendinnen ( isa ) op bezoek  lekker even afleiding .
Morgen wordt het wel weer een drukke dag met de eerste chemo kuren . Dit zal zo 6/7 uur duren voordat het klaar is en morgen komt mark en de andere vriendin ( sanne )
Dit was het weer even tot morgen
deze ketting is nu 21,90
Nog even lekker na buiten


6 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie nog samen naar buiten konden
    Jammer dat die vocht tablet niets doet bij mij Gelukkige wel
    En nu kkrijgt. Ze weer kuur en dan klaar voor de beenmerg of nog lang niet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je even naar buiten kon Kanjer, hoop dat het vandaag niet te zwaar voor je is en fijn dat je vriendinnetje op bezoek komt. Dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat Mark ook bij jullie was. Heel vervelend voor Tessa dat ze zo moe is en veel vocht vast houd. Zet hem op Kanjer, dikke knuffel voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat Mark ook bij jullie was. Heel vervelend voor Tessa dat ze zo moe is en veel vocht vast houd. Zet hem op Kanjer, dikke knuffel voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen