vrijdag 28 augustus 2015

Vandaag was B-Day ( dag 15 )

Ook vanmorgen werd Tessa weer misselijk wakker en moest ze weer overgeven en was ze nog erg moe . Zo moe dat ze steeds een beetje in slaap viel .Mark kwam vanmorgen ook voor deze grote dag . De bedoeling was dat we om elf uur zouden beginnen maar ons geduld werd weer op de proef gesteld . Want door wat problemen werd het pas 13:00  voordat ze begonnen . Ja dan spookt je van alles door je hoofd . Maar gelukkig kwam het toch goed . Dan is het moment daar .Het moment waar je lang naar hebt uitgekeken en eigenlijk is die zo voorbij. In ruim 20 minuten was alles achter de rug!! Hier leef je dan zo lang naar toe en dan is het eigenlijk zo klaar. Echt onvoorstelbaar. Ook willen we iedereen bedanken voor het meeleven. Dit heeft ons door de dag heen geholpen. Zo lief van iedereen. Iedereen die een kaarsje brandde en op de scholen werd meegeleefd en noem maar op!! Echt helemaal geweldig, dank je wel iedereen. En nu allemaal maar hopen dat het allemaal goed mag gaan, want dat is natuurlijk nu heel spannend.  Maar goed Tessa voelt zich de hele dag al niet lekker en  heeft een hele zere buik. Ook is ze heel erg moe, maar kan zich er niet goed aan toe geven. Het was natuurlijk ook een vreselijk spannende dag. Mark was er gelukkig ook de hele dag bij en dat was superfijn, maar ook voor hem best heel erg moeilijk. Want ja moet zo'n zakje alles doen, moet die Tessa weer beter maken. Dat is natuurlijk allemaal afwachten. Afwachten hoe het gaat. Toch is er nu wel een soort spanning van je afgevallen, maar helaas weten we ook dat we er nog lang niet zijn en dat zien we nu al bij Tessa, je kleine meisje die daar ligt en zoveel pijn heeft, dat doet zo vreselijk veel pijn. En ze is zo moe, maar door de pijn kan ze niet in slaap vallen. De dokter is net nog geweest en ze gaat extra pijnstilling krijgen. Hopen dat dit snel helpt!

6 opmerkingen:

  1. Ach lieve schat, wat maak je toch allemaal mee, ik hoop dat de pijnstilling nu gaat werken en dat je in ieder geval lekker kunt slapen. Ook voor papa, mama en Mark heel veel sterkte in deze ongelofelijk moeilijke tijd. Dikke knuffel voor jullie allemaal xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ��ik ga duimen voor jullie
    Het mag nu ook wel naar 7jaar

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel sterkte !
    Hopelijk snel minder pijn !
    Lieve groet !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hopelijk gaat het nu allemaal wat de goede kant op zodat Tessa wat opknapt en jullie een tijdje de gelegenheid hebben om bij te komen van alle spanning en emotie.
    Heel veel sterkte en geluk de komende tijd
    We zullen aan jullie denken en voor jullie bidden.
    Veel lieve groetjes Jan en Ida

    BeantwoordenVerwijderen