zaterdag 29 augustus 2015

Een bijzonder kraal ( dag 16 )

We waren gebleven dat tessa erge pijn had . Nadat eerst tramadol geprobeerde is om de pijn onder controle te krijgen was dat niet gelukt . We zijn over gegaan naar morfine hier ging de buik pijn aardig  minder pijn te doen . Wel had tessa nog zeer onrustige benen hier voor is een andere pijn medicatie verhoogd .
Dit blijkt nu te helpen maar voordat tessa echt sliep was wel om twee uur in de nacht .
Tessa werd om negen uur wakker ze was nog wel erg moe van alles van de dag te voren . Ook kwam de arts even langs om te kijken hoe het ging . Hier bij hebben besloten om de pijn medicatie wat verder te verhogen  . Waar de buik pijn precies van dan kan komen wist hij ook niet . Het kan van de oplos middel komen die in  het  beenmerg zit maar hij kon niet precies zeggen . Tessa probeerde vanmiddag ook nog even te slapen maar dit lukte niet door dat de benen weer onrustig  waren .De pijn medicatie moest nog zijn werk doen . In de middag ging het iets beter . Ook de sonde voeding werd weer op gehoogd loopt nu op 35 ml per uur dit moet eigenlijk op 65 ml staan maar dit gaat nog niet . Tessa had vanmiddag weer even een vriendin ( isa ) op bezoek ze hebben wat spelletjes gedaan .
Nu gaat tessa weer hopelijk lekker slapen en kan ze de hele nacht door slapen . De komende tijd zal tessa steeds verder in de dip komen en moeten we weer afwachten hoe dat gaat .
Verder willen we iedereen bedanken voor de steun die we mogen ontvangen  op welke wijze dan ook



Een bijzondere kraal aan deze bijzondere kanjer ketting

Deze kanjer ketting is nu 22,05 meter

1 opmerking:

  1. Doe maandag verassing doos haar kant op even lag op haar gezicht
    Sterte kimde periode

    BeantwoordenVerwijderen