dinsdag 15 september 2015

Weer een rustige dag ( dag 33 )

Vannacht heeft tessa een goede nacht gehad hoefde maar een paar keer eruit .Wel om vier uur   bedacht ze dat ze nog huiswerk om op te sturen naar de mentor .  Tegen half negen werd ze  wakker en ging ze maar gelijk huiswerk maken en opgestuurd. Toen maar een  twee beschuiten  gegeten .  Om tien uur kwam de leraar weer om school werk te doen . Hij zij wel dat tessa nog een ding moest leren en dat was om zich zelf wat schouders klopjes te geven . Want  ze doet het heel erg goed.
Ook de zaalarts is er ook nog even geweest heeft de controle gedaan . Er was nog iets vocht achter de longen te horen maar wel een stuk minder . Dit was ook te zien op de weegschaal ruim 1.5 kilo afgevallen . De morfine is ook weer iets lager gezet en ook dat lijkt goed te gaan . Ook het eten gaat nog steeds goed zo was er tussen de middag patat op de afdeling deze heeft tessa lekker opgegeten. Vanmiddag lekker wat fruit  gehad alleen de avond eten wil nog niet lukken want het ziekenhuis eten vind tessa niet lekker . Ze heeft vanavond wel lekker poffertjes gehad maar we moeten maar even kijken hoe we dit oplossen . Verder gaat het met kleine stapjes voor uit morgen wordt er weer bloed afgenomen en horen we dus weer hoe het er voor staat .

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat het toch een beetje vooruit gaat, volhouden zo kanjer. En je mag je wel heeel veeel schouderklopjes geven, midden in de nacht aan het huiswerk denken. Hou vol meid je bent een grote Topper, ik heb zoveel bewondering voor jouw. Lieve groetjes en een hele dikke knuffel

    BeantwoordenVerwijderen