maandag 14 september 2015

Vandaag mark jarig ( dag 32 )

Ja vandaag is mark jarig hij is 12 jaar geworden  jammer dat we nu niet bij  hem kunnen zijn maar hij vindt het goed zo want hij moest toch naar school . Maar gelukkig wordt hij niet vergeten door mensen om ons heen en heeft hij veel kaarten en cadeau'tjes gekregen. Iedereen bedankt hier voor!!!!

Tessa heeft de afgelopen nacht redelijk goed geslapen ondanks het vaak plassen .Ze werd iets over acht wakker . En ze had voor het eerst weer honger dus hebben we een lekker bakje met Brinta gemaakt deze heeft ze helemaal leeg gemaakt. Bij de controle was alles goed dus ook geen koorts meer. Wel is er besloten om de plas medicatie 3 keer per dag te doen omdat tessa nog wel veel vocht vast houd. Ook is vandaag de sondevoeding voor overdag gestopt, zodat ze lekker zelf kan eten en dan kijken we 's avonds hoeveel sondevoeding ze er nog bij moet hebben. Natuurlijk is er vanmorgen weer bloed geprikt en wederom goed nieuws. De leuko's en de neutrofielen zijn allebei iets gestegen. Dit is heel erg mooi. De trombo's zijn nog steeds nul en haar hb is 5. Zelfs de ontstekingswaarden zijn gedaald en daarom is er alvast een antibiotica gestopt en eentje wordt er nog doorgegeven. Dus al met al weer een redelijke maar natuurlijk ook een rare dag! Wel zijn we dankbaar met de mensen om ons heen, zoveel mensen die hier steeds heen komen, steeds kaarten blijven sturen en thuis voor ons alles draaiende houden. En zoals nu ook weer, Mark niet vergeten. Lieve mensen wat zijn wij hier dankbaar voor!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. ☺jullie verdienen het
    Mensen die om jullie geven en er voor jullie zijn in goede tijden en slechte tijden dat zijn vriendin of familie voor het leven

    BeantwoordenVerwijderen