vrijdag 11 september 2015

Een heel kleine stapje voor uit (dag 29 )

Afgelopen nacht was weer erg onrustig in de begin van de avond liep de koorts weer op naar 40.4
Dus werd tessa weer aan de monitor gelegd en bloed afgenomen . Na een poosje zag je dat tessa ademhaling steeds sneller werd dus werd ook de zuurstof meting bij aan gesloten . Deze bleek ook erg laag zo rond de 90.Dus kreeg ze ook zuurstof toegediend. Tessa kon naar die tijd maar moeilijk in slaap komen pas tegen half een viel ze in slaap . Ja daarna moest ze wel bijna om het ander half uur plassen en om zes vanmorgen moest er ook bloed worden afgenomen om een spiegel te bepalen  van een medicijn .
Vanmorgen dus ook weer geen school omdat tessa te moe was .
Dan komen de uitslagen van de bloedwaarden binnen en daar uit blijkt dat er een begin is gemaakt van nieuwe aanmaak van cellen  . Haar H.B was iets gestegen niet veel maar toch ook waren nu de leuko's 0.1 dit betekent dat haar lichaam aan het werk is om weer leuko's aan te maken . Hierdoor kan tessa ook koorts krijgen  want het gaat hard, zo hard dat haar lichaam wat moet worden afgeremd.  Maandag wordt er weer bloed afgenomen dan kunnen we verder zien als het doorzet en dan wordt bij genoeg leuko's ook gekeken als het van de donor is of van haar zelf . Dit horen we pas later in de week . Tijdens het bijwerken van deze blog krijgt tessa weer pijn in haar onder arm en onder benen . De zelfde pijn als afgelopen tessa gilde het uit en moest huilen . De pijn komt waarschijnlijk van een bepaalde medicijn want het was op de zelfde tijd stip als afgelopen dinsdag . Deze medicijn is nu gestopt en wordt overlegd hoe verder met deze medicijn moet. Dit medicijn werd gegeven uit voorzorg van gist/schimmel. Nu maar hopen dat het allemaal goed mag gaan en dan wordt er maandag verder gekeken wat we daar nog mee moeten. Ook nu heeft Tessa weer verhoging, dus het blijft allemaal spannend. Nog wel een ander positief dingetje, vandaag was alweer onze trouwdag, vandaag zijn we alweer 17 jaar getrouwd!! Nou als je deze ellende samen aan kan, kun je samen de hele wereld aan!!

2 opmerkingen:

  1. Wat vervelend al die pijn maar ook weer poisitief dat er waarschijnlijk vooruitgang in zit het zou mooi zijn als dit doorzet We blijven voor jullie hopen en bidden
    O ja....... Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en nog heel veel jaren samen
    Heel veel lieve groetjes van ons allemaal incl.Tante Corry die nu bij ons op de koffie is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie 17 de trouwdag
    Hob dat tessa beetje bij beetje op knapt

    BeantwoordenVerwijderen