woensdag 9 september 2015

Weer een dag voorbij (dag 27 )

Vannacht heeft tessa redelijk geslapen maar de koorts  was wel steeds aanwezig van 38,3 tot 39.9.
Ze werd ook redelijk wakker wel had ze last van haar keel en mond  en bij de controles was haar bloeddruk erg laag en had ze hoge koorts 40.1 dus hebben ze ook extra  bloed afgenomen voor de kweek en de gebruikelijke waarde's  hieruit bleken een h.b van 3.6 leuko's <0.1 en trombo's < 0.1 en crp 99 te zijn.  Dus vandaag extra bloed en trombo's  hopelijke voelt Tessa zich hier iets beter op .
Tessa heeft vanmiddag ook weer even lekker geslapen en hierna werd ze goed wakker maar nog steeds koorts . Nu is ze erg moe en gaat ze lekker slapen en maar weer afwachten wat de nacht ons gaat brengen. Maar het blijft allemaal erg spannend en dan komt er nog een vervelende dag aan. A.s. maandag is onze andere kanjer jarig en ondanks dat we het al gevierd hebben is het toch heel erg moeilijk en dubbel. Je wil zo graag bij hem zijn en dat gaat helaas niet lukken. Dit zijn dingen die je hart doormidden scheuren en ik weet we doen ons best, om hem zoveel mogelijk te begeleiden en er voor hem te zijn, maar oh wat is dit dan ver weg!!! Dit zijn zware dagen en wat zullen wij blij zijn als het maar weer dinsdag is.

1 opmerking:

  1. Hopelijk kan je vannacht lekker slapen vechtersbaasje. Niet leuk dat Mark jarig is en dat je er dan niet kunt zijn voor hem. Ik zou graag willen weten hoe oud Mark wordt en waar hij van houd, dan stuur ik hem een leuk kaartje voor zijn verjaardag. Zou je papa of mama dit willen sturen naar mijn e-mailadres; toos.haften@live.nl .Dikke knuffels voor allemaal xxxx

    BeantwoordenVerwijderen