woensdag 16 september 2015

Super goed nieuws (dag 34 )


Zo weer een dag voorbij en ja een bijzondere dag maar dat zo later.
Nadat gisteravond nog een extra medicijn werd toe gevoegd via de infuus ( moest wel in vier uur inlopen)
werd het toch wat laat dat tessa echt lekker kon slapen .
Maar toen dat om 22.00 klaar waren ging ze echt slapen met maar twee keer om te plassen was het dus een goede nacht . Om 8.00 uur werd tessa dus ook goed wakker bij de controle was tessa bloeddruk  wel aan de hoge kant. Later kwam de zaalarts ook weer even langs om te kijken hoe het gaat.
Ja en het antwoord van tessa was natuurlijk goed . Bij het luisteren van de longen en darmen  was niks te horen . Dus was het afwachten hoe de bloedwaarde  zijn want vanmorgen was er weer bloed afgenomen . Ja dan komt de zuster met de uitslag wij dachten dat het   maar ging om de normale uitslag want de zaal arts had vanmorgen nog gezegd dat de uitslag van de donor pas vrijdag of na het weekend was . Maar tot onze grote verbazing was hier ook de uitslag van bekend  .Ja hier ging even een hard gejuich door de kamer en met wat tranen . Want de donor was al  97% en als dat nog niet genoeg was . Was tessa h.b ook zelf omhoog gegaan van 5.0 naar 5.4 en  ook de leuco's  van 0.3 naar 0.8  en zelfs de eerste trombo's waren er weer te zien . Al met al super goed nieuws want nu kunnen we bijna de volgende stap zetten . Want met deze waarde kunnen we verder wel blijft  de kans op afstoting . De kans hierop is het grootst en gevaarlijkst de komende  twee maanden . Natuurlijk ook hierna nog maar dan zeggen ze dat het dan minder gevaarlijk is . Maar we zijn nu op de goede weg want de afstoting kan alleen als de beenmerg van de donor het over neemt . Het blijft dus spannend . Verder heeft tessa vandaag geen school gehad want deze had een lezing . Dus hebben we zelf het school werk maar even opgepakt .
Ook het eten gaat goed . Het ontbijt ging al goed en het middag eten ook ( vandaag ons zelf getrakteerd op een broodje kroket )  hebben we nu het avond eten zo  geregeld dat oma op de dag iemand deze richting op komt  zij eten klaar maakt en tessa die dag lekker op eet  . En dat was vanavond dus de eerste keer en het heeft tessa goed gesmaakt .
En vandaag had tessa ook nog een leuk berichtje van een haar idolen namelijk Daan van mainstreet
ook hij heeft een film selfie  gemaakt
Dus was het een zere goede dag voor ons
 
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Lieve mensen wat een fijn nieuws! Ik ben zo blij voor jullie! Ik voel zo mee met jullie en ik krijg van dit nieuws gewoon een gigantische brok in mijn keel! Tuurlijk blijft t spannend hoor, maar dit heeft Tessa in de pocket! Liefs Tessa, Meike en Jannetta...��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gied nieuws!
    Ook al ken ik jullie niet persoonlijk kan me de spanningen en frustraties heel goed voorstellen.
    Succes!!

    BeantwoordenVerwijderen