woensdag 2 september 2015

Ook vandaag een redelijke dag ( 20 )

Na weer een nacht goed te hebben geslapen  werd tessa tegen half negen wakker. Ze had geen zin in brood of beschuit maar wel in chocolade mouse lekker voor ontbijt . Vanmorgen stond weer les op programma dus de boeken weer te voor schijn . Na een uur les was het weer douche tijd . Ook werd er deze morgen weer bloed afgenomen . Hier bleek dat het h.b verder was gezakt was het maandag nog 5.8 was het nu 4 ook de trombo's  waren verder gezakt ook de leuko's waren onder de nul  de ontstekingswaarde waren goed . Dit hoort allemaal volgens plan en zal de komende dagen tot weken niet veel in veranderen . Tessa is om twaalf uur weer lekker gaan slapen tot een uur of drie. De p.m kwam ook tegen deze tijd . In de tussen tijd is er ook bloed aangesloten via de infuus lijn om de h.b weer wat omhoog te krijgen . Verder is alles onder controle tot zover we er controle over kunnen hebben  en is het nog steeds afwachten . Na verwachting  komt de echte dip na een week van de beenmerg transplantatie maar de dagen die tessa zich goed voelt zijn toch weer mee genomen.
Mark is vanmorgen vertrokken voor kamp hij had er zin in jammer dat we er niet bij kon zijn om hem weg te brengen en vrijdag op te halen.
Gisteren heeft tessa een leuke doos met verrassingen gekregen uit heerde .In deze doos zat allemaal leuke cadeautjes  in van verschilden mensen uit heerde  ( dit heeft Diana geregeld ) we willen daarom iedereen bedanken en ook mensen die tessa kaartjes sturen want dit is altijd een leuke moment op de dag.


Een doos vol met cadeautjes uit heerde




Al een kast vol kaarten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten