zondag 13 september 2015

Weer een dag voorbij ( dag 31 )

Ook gisteravond was tessa erg moe dus weer op tijd slapen . Bij de controle was de temp 38,6 en de bloeddruk 94/71 dus het lijkt dat de koorts pieken wat minder zijn . Wel zijn de nachten wat onrustig doordat tessa vaak plassen moet maar gelukkig valt ze zo weer in slaap . Tessa heeft vanmorgen wel lekker uitgeslapen wel tot kwart voor negen . Bij de ochtend controle was de temp mooi wel 37,5 wel nog iets te hoge bloeddruk maar dit komt doordat tessa nog wat vocht vast houd hier voor krijgt ze nu twee plas  medicatie's voor  . Ook is de zaal arts vanmorgen geweest en zij hoorde ook nog wel wat vocht bij de longen . Heeft ook in de mond gekeken de blaren lijken wat rustiger wel is tessa tong erg wit hier hebben ze een kweekje van genomen . Door dat vanmorgen een spiegel was genomen voor een bepaalde medicijn hebben ze ook de standaard dingen mee genomen en had ze ook de uitslag al van  de h.b was iets gezakt  maar de leucko's was weer met een 0.1 gestegen naar 0.2 en de trombo's was nog het zelfde . De rest van de morgen ging het goed hebben we wat spelletjes gedaan. Vanmiddag kwam mark natuurlijk ze hadden een lekker taartje mee genomen voor zijn verjaardag. We hebben ons er bij neer gelegd dat we morgen er niet zijn voor hem maar dit valt niet mee . Maar mark snapte het wel dus wordt het maar Skype met hem  .
Als het goed is wordt morgen weer bloed afgenomen en als er genoeg leuko's  zijn wordt er dan ook gekeken of het van de donor is of van tessa zelf maar hier krijgen we pas volgende week uitslag .
En morgen liggen we hier ook al weer vier weken voor tessa begint het wel lang te duren en heeft het af en toe hier erg zwaar mee .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten