zondag 26 april 2015

Zo is weer even geleden (gelukkig maar want geen bericht is goed bericht ) maar toch weer even een update.
We zijn dus vorige week maandag laat thuis gekomen .
De dinsdag was het weer dingen regelen op alle gebieden . Zo hebben we contact gezocht me het Wilhelmina kinderziekenhuis want we hadden wat vragen . In overleg hebben we al maar een afspraak gemaakt  voor aanstaande woensdag om 12 uur worden we daar verwacht . Zo hebben we een afspraak met onze transplantatie arts en moet tessa daar bloed prikken en krijgen we  rond een uur of 1 een rondleiding van de afdeling .  Ook hadden we vragen over dingen die we al kunnen aanschaffen . Want we willen dingen regelen . Na wat informatie  te hebben gehad kunnen we weer wat doen . Zo kregen we te horen dat we wel alvast een laptop konden aanschaffen . We hebben dit kunnen regelen via een stichting KiDiNo uit wapenveld . Deze mensen schenken tessa een laptop . ( super dat er zulke stichtingen er zijn ) We konden de laptop op halen bij hun huis . Ze vroegen of tessa mee wilden komen omdat ze op Facebook zagen dat tessa veel van dieren hield .En zij wel een paar dieren hadden . Ze hadden echt een klein dierentuin  met allemaal verschilden dieren en natuurlijk  ook paarden . Het was geweldig om te zien, dat de kids heerlijk genoten.
Verder hebben we weer veel visite gehad, dit vinden we erg fijn!  Waar onder een paar moeders van mark zijn voetbal ploeg VV Heerde d2 .Ze kwamen  de opbrengst brengen van lopathon . Een super bedrag  1810.00 Euro
We staan weer steeds met open mond en weten niets meer  te zeggen . Alleen dankbaar dat er veel mensen zijn die ons steunen.
De Mentor van tessa kwam afgelopen donderdag ook nog even langs . Ze had een leuk kado bij zich
De klas had een mooie deken gemaakt .
Hoe gaat het met tessa .Tessa heeft redelijk goede dagen lekker leuke dingen doen . Afspreken met sanne  en bij haar paard cover. Wel was ze aantal morgens misselijk maar niet overgegeven en ze heeft veel last van haar spieren vooral haar nek en schouders. De laatste dagen heeft ze ook vaak bloed neuzen ( vanmorgen duurde wel ruim een half uur voordat het gestopt was ) en had veel blaren in de mond . Verder is het nu veel uit rusten .
Vrijdag ochtend boodschappen gedaan voor de verjaardag en in de avond even naar de kermis .
Zaterdag had onze kapster een actie bij stads drogist heerde . Daar ging ze een heel dag knippen en was een make-up advies en opmaak en een tattoos . Er was veel animo voor deze dag. Het is zo bijzonder dat dit allemaal wordt gedaan. Het zijn allemaal emotionele dingen, maar o zo bijzonder. We kunnen ook niet vaak genoeg zeggen hoe fijn we het vinden dat mensen dit allemaal zo maar voor ons doen!! Wat ook nog heel bijzonder was, is dat er zaterdag iemand bij ons kwam om foto's te maken.  Fennie Tiemens had geregeld dat Hennie Draayer foto's kwam maken en wat zijn ze mooi geworden. Ja het is altijd bijzonder om te doen en te zien, maar nu helemaal. Onze twee kanjers op de foto en ook nog samen met Loekie en Cover. Heel erg gaaf!!! Ja en dan vandaag nog, een speciale dag. Alvast Tessa's verjaardag gevierd, want ze is eigenlijk pas 2 mei jarig, maar dan ligt ze in het ziekenhuis. En omdat we weten dat er zware weken aankomen, vonden we het toch beter om haar verjaardag nu al te vieren. Wel heel dubbel, momenteel voelt alles zo dubbel aan. Je wil het vieren, maar eigenlijk hebben we de energie er helemaal niet voor, maar toch wil je het niet zomaar voorbij laten gaan, want  stel je voor..... En dan nog even onze andere kanjer. Die heeft deze afgelopen week de cito toets gedaan. Zo maar even, in de zware tijd, wat een kanjer is het toch. En dan denk je deze week leuk te kunnen afsluiten met de koning spelen, maar dan kan hij daar niet heen, omdat er roodvonk op school heerst. Dit doet ons zeer, maar Mark had echt zoiets van mam, is dit gevaarlijk voor Tessa? Zo ja, dan wil ik echt niet naar school, die kanjer toch. Hij zet zichzelf helemaal opzij voor Tessa. Ook ziet hij tegen volgende week op, hij wil graag veel bij ons zijn en wij natuurlijk bij hem.
Dit was het weer even we hopen dat we komende week lekker met ons vieren kunnen zijn. En op laden voor volgende week want dan moet tessa weer zware kuren ondergaan .









Geen opmerkingen:

Een reactie posten