zaterdag 4 april 2015

We zijn weer Thuis

Nou eerst over vrijdag . We moesten nu ook met de ambulance naar het UMCG om dat tessa aan de
antibiotica ligt en deze moet 24 uur lopen .Ze waren mooi op tijd maar de eerst probleem was er al
De infuus moest in een andere pomp ( spuit pomp ) . Gelukkig hadden we een goede zuster en regelde een van de afdeling . In tussen was freddie al op weg naar UMCG . Dus nu konde  wij ook op weg. De rit ging verder wel goed maar al wel vermoeiend voor tessa .Aan gekomen in UMCG stond
freddie ons al op te wachten. Dus op naar de poli waar ze ons al op stond te wachten . Gelijk gesprek
met dokter Peek en bloed afname . Ze vond tessa wel goed uit zien en snapte niet zo goed waar de koorts van dan komt . Ze had ook uit gerekend dat als de koorts niet boven de 38,5 komt ze zaterdag avond naar huis kon . Verder nog wat extra kweekjes genomen . De kuur ging ook gelukkig ook weer goed . Ja dan is het weer wachten tot we aan de beurt zijn voor de beenmerg punctie . En ja het was weer druk we waren de laaste aan de beurt .Half vier waren we aan de beurt . En dat is toch wel erg lang als je dan niet mag eten vanaf 07:00 en geen drinken vanaf 11:00 . Tessa hoor je bijna niet maar je ziet het wel . Gelukkig is tessa altijd snel wakker . Rond half vijf werd de  ambulance weer gebeld voor de terug reis. Naar even wachten ( maar een klein uurtje ) was de ambulance er . Op weg naar zwolle . Tessa had op de terug reis zin in een chicken sensation en wat patat van MC .
Dus oma en opa maar even gebeld . Ook de terug reis ging verder goed. Op de kamer weer aan gekomen weer lekker in eigen bed . En daar komt de chicken sensation aan deze heeft tessa lekker op gegeten. Mark was ook mee gekomen met oma en opa .  Mark was gelukkig weer wat op geknapt zodat hij ook weer even mee kon naar zijn zus.
Het valt dan voor ons niet mee om twee zieken kinderen te hebben je wilt bij ze allebei te zijn .
Maar fijn dat mark zo grote vent is en het snapt dat we ons moeten verdelen .
Dat was de vrijdag
En dan vandaag Tessa had goed geslapen en Angelique ook ze heeft nu ook een goed bed gekregen.
Dan de eerst koorts meting 37,8 al vrij hoog voor de begin van de dag . Het is zaterdag dus is er weinig te beleven . Ja je bent hier dan wel maar lig eigenlijk voor ........ .
In tussen is freddie er ook weer . In tussen hebben even overleg gehad met de kinder arts over hoe verder vandaag. We zouden eigenlijk vanavond naar huis mogen maar dit is te laat voor tessa . Dus overleg en hebben besloten dat we om 15:00 naar huis kunnen .
Nog eerst een andere antibiotica aan het infuus en even koorts meten 38,0 .
Wat duurt het dan lang de laaste uurtjes . Want tessa had het even helemaal gehad ze verveelde zich.
En dan is wachten erg lang duren . Bijna 15:00 nog geen kinder arts gezien . De zuster maar even geroepen  . Ze zou de arts bellen maar ja deze was natuurlijk op de  spoed eisende hulp. 15:30 nog geen arts en deze hadden we wel nodig een de vap naald eruit te halen . Dit mag niet door iemand anders gedaan worden van de verpleegging ( erg jammer ) . Om 16:10 was ze dan er voor twee minuut werk . Lekker op weg naar heerde naar huis ,
Nu hopen we dat we morgen lekker rustige dag hebben want  2 de paasdag gaat voor ons gewoon door met kuren .
Ja en verder heeft tessa bijna geen haar meer en lichaamlijk  is erg achter uit gegaan .
Maar zo als tessa is hoor je haar niet en onder gaat alles weer als een echte kanjer
En zij houd ons op de been met haar door zet vermogen en vermogen  om te accepteren dat het zo is
en lacht om de dingen .
Verder willen we nogmaals iedereen bedanken voor de kaartjes , kado's , berichtjes , enz enz
En ja ook mensen die ons ondersteunen op alle kanten . Ook zijn er veel mensen die geld hebben gestort op de actie rekening in actie voor tessa scholten .

We wensen een ieder een goed weekend





1 opmerking:

  1. Hopelijk voor jullie ook een goed weekend.
    Hopelijk mogen jullie er samen van genieten.
    En wat rust krijgen.
    En sterkte voor maandag !!
    Lieve groet !

    BeantwoordenVerwijderen