maandag 13 april 2015

Maandag 13-4-2015

Waar waren we gebleven . Zaterdag was een lekkere dag waar tessa lekker heeft uit kunnen rusten. Een vriendin op bezoek ( jasmijn dit keer ) de meiden heb lekker gekleurd beetje t.v kijken en op de laptop . Mark moest lekker voetballen ( ze hebben gewonnen met 1-0 ) en ook mark heeft de rest van de dag gespeeld met adrie . En ja de jongens kennende wilde ze weer bij elkaar logeren . Natuurlijk kan dit wat het is gewoon fijn als je ook mark ziet plezier hebben en fijn dicht bij ons. Veel denken dat dit soms te veel voor ons is . Maar dit is helemaal niet zo . Wij vinden het fijn als mark speelt en dat mag ook gerust bij ons .Verder was er de hele dag beetje visite . Zo kwam een collega van mij wat brengen . Wel twee tank bonnen van 50 Euro per stuk van Shell Maas Heerde ( bedankt wim  ).
En dat was de zaterdag
De zondag was ook een fijne dag . De ochtend begon niet zo goed tessa had eerst wat overgegeven. Maar later ging het wel weer . Ook de zondag ochtend visite gehad .
Toen naar het voetbalveld waar mark zijn ploeg een lopathon ging houden .
Daar aangekomen kwamen de eerste tranen weer want wat zijn er veel mensen die ons wel helpen .
Ook op de voetbal van mark echt super . Zo was er een tent op gezet waar mensen kaarten konden kopen . En al mark zijn voetbal vrienden waren er om te lopen .
Ze moesten rondjes lopen om het voetbal veld een half uur lang .Wat een mooi gezicht om die jongens zien te lopen . Ook mark deed erg zijn best ( mark nog steeds een beetje hersteld van zijn been breuk ) liep erg goed . Er werd ook gedoneerd door andere mensen zo van het eerste elftal en van het vierde elftal , supportersvereniging en zelfs van de tegenstander van heerde die dag .
En dit alles  bij elkaar kwam er een super bedrag uit van 1500 Euro uit. Woorden komen ons te kort
en kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar we zijn met zoe veel steun . Dit geeft ons weer wat kracht voor de komende tijd.
Dan vandaag weer richting UMCG voor een kuur . Daar aangekomen werd tessa gelijk aangeprikt
en de kuur aangesloten ( kan dus ook zo ) . Tijdens het in lopen van de kuur kwam edith even langs
. Kwam even wat dingen vertellen zo was vorige week bloed geprikt en was gekeken naar de spiegel van de erwinarge deze bleekt te laag te zijn. Dus moest de dosering verdubbelt worden . Dat betekende voor vandaag een extra zakje en voor woensdag  dat het verdubbelde dosering in een zakje zit . Dan word er gekeken als de spiegel weer op peil is zo niet dan word er met deze chemo gestopt  want dan helpt het niet . Maar als de spiegel wel goed is dan moet tessa straks om de dag deze chemo hebben  .
Morgen weer een dag om bij te komen  en dan woensdag weer naar UMCG




Geen opmerkingen:

Een reactie posten