vrijdag 12 juni 2015

Zo de eerste dag van de 6 .
Vanmorgen moesten we weer naar het UMCG en dat viel niet mee. Weer een weekje buiten de echte wereld . En weer een paar dagen zonder mark . Het valt ons steeds zwaarder om de knop om te zetten . Je wilt zo graag de gewone dingen doen en er voor mark te zijn . Maar je kunt het net alleen af  in het umcg.  Je hebt al eerst een gesprek met arts en wordt weer dingen door genomen en samen met de arts de week door nemen waar we moet opletten en waar tessa de last van kan krijgen.
En ja dan had je voor de tijd dingen afgesproken . Zo zouden we op tijd er zijn om vroeg op m2 te zijn om op tijd met de kuur te beginnen . Dan kom je op de poli wordt je bijna gelijk geholpen door een co-assistent  en later door dokter Peek .Ze waren tevreden over   hoe tessa was en is . De bloed waarde waren ook goed dus konden we verder met kuren . Maar voordat we konden beginnen moest er een hart echo maken ( omdat de kuur die ze krijgt problemen met het hart kan geven) en dit moet op een andere afdeling . Maar ja dan is het wachten op uitslag en dat duurt  weer  extra lang op dat weer een andere afdeling is . Dus in plaatst van op tijd werd het drie uur . Dit houd in dat de tweede kuur pas om twaalf uur vannacht gegeven kan worden . En onze ervaring is dat tessa dan vaak misselijk wordt .
Verder had dokter peek contact gehad met het wkz om te vragen hoe het met tessa gaat en wat de verwachting voor de komende tijd . Ze hadden ook nog geen beenmerg match maar ze zijn hard opzoek .
Verder is het weer afwachten hoe het gaat de komende tijd .
De komende dagen staan er twee  chemo kuren per dag. Dan nog een dag naspoelen.  Als dat is afgelopen moet tessa weer om de dag .

Tot de volgende keer






Laat een berichtje achter op gastenboek

4 opmerkingen:

  1. Pff heftig weer hoor.

    We wensen jullie heel veel sterkte voor de komende kuren

    Groetjes vanuit Musselkanaal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dikke knuf..als het lukt..komen we dinsdag even langs xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve tessa en familie en mark
    Heel veel sterkte deze week
    Ik denk aan jullie

    BeantwoordenVerwijderen