vrijdag 19 juni 2015

Even een snelle update

Vandaag moest tessa weer naar UMCG  voor erwinarge kuur . Dus op tijd er uit om te gaan . We hadden Edith voor gesprek . Tessa had nog wat last van haar ogen  van de vorige kuren . Verder voelde tessa zich wel goed . Aan prikken ging goed en kwam er gelijk bloed uit ( dit ging de vorige keren wat moeilijker ) .
Na een verder controle  kon de kuur beginnen.  Wij vonden  het al voor de tijd al spannend  omdat tessa al een keer hoge koorts en een keer erg moest overgeven en hadden dit ook al aangegeven .  De kuur werd aangehangen  en bij de eerste druppel die in het lichaam in ging werd tessa gelijk niet goed . Ze kreeg gelijk last van haar huid en voelde duizelig worden  . Wij zagen dat Tessa afwezig werd en heel erg bleek worden en voelde bezweet aan . Dus alarm  alle verpleegkundige  en artsen  erbij en werd tessa aan de monitor  geleegd . Het was op te lezen dat haar bloeddruk 28 boven druk was en onderdruk was 26 . Er werd gelijk en anti stof via infuus naar binnen gespoten en veel vocht  . Dit allemaal binnen  een paar minuten . Naar een minuut of 10 zag je tessa weer bij komen en werd alles weer een beetje normaal.
Dus vanaf nu geen erwinarge  meer .
Ook het bloed beeld is weer aardig gezakt . En moet tessa vandaag ook nog een bloed transfusie

3 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte en kracht gewenst.
    Lieve groet !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dikke kus lieverds...gelukkig hebben we onze humor nog wel..ondanks de zorgen vanmorgen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste tessa
    Het valt niet mee als je weet dat je van het vorige infuus ziek bent geworden en je moet er toch weer aan respect dat je het weer kan op brengen je moet ook wel maar valt niet mee tessa en rest van gezin en goed weekend

    BeantwoordenVerwijderen