zondag 14 juni 2015

De derde dag van deze ronde

Eerst over gisteren  . Met overleg met de arts mag de kuur elke keer twee uur  vervroegd worden om een betere tijd te krijgen  . Dus ipv s nachts twaalf uur wordt er terug  gewerkt naar acht uur in de avond.
Dat is vanavond de eerste keer . Gisteren ging op zich allemaal goed wel was tessa wat rood in gezicht en bolle wangen  dit komt door het vocht  ( ze krijgt 160ml per uur ) met wat plas medicatie
wordt de vocht balans in evenwicht gehouden . Verder ging het allemaal goed .
De nacht is ook rustig verlopen  alleen veel plassen .
Vandaag gaat het ook goed de eerste kuur hing  om elf uur aan . En we zijn begonnen met druppelen van de ogen .
Freddie kon vandaag ook over verhuizen van NH hotel naar het Ronald  MC Donald huis daar was weer plek . Tessa heeft net weer plasmedicatie gehad en moet nu dus weer erg veel naar de toilet plassen. Ook wordt zo de tweede kuur van vandaag aangehangen. Hopen dat deze ook weer goed verloopt. Op dit moment mogen we niet klagen met hoe het gaat. En Tessa zit nu op de helft van deze kuur. Nu hopen dat de tweede helft ook zo goed mag verlopen. Morgen wordt er ook alvast bloed geprikt om te kijken hoe de waarden zijn.
De dagen duren voor tessa wel lang ze begint zich te vervelen. Gelukkig mogen we tussen de kuren door wel even naar beneden om een rondje te lopen . En even naar de winkeltjes die er zijn in het UMCG .  En ze probeert zich te vermaken met wat kleuren en met de laptop .
Morgen komt mark want hij heeft een dag vrij .


 
 
 
Dit was het weer voor nu
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten