dinsdag 9 juni 2015

Zo alweer een weekje thuis wat gaat de tijd toch snel .Want aan komende vrijdag moeten we weer richting UMCG waar tessa vijf dagen achter elkaar twee kuren krijgt en daarna moet spoelen  . Maar eerst even terug kijken na de afgelopen week.  De dinsdag , woensdag  en  donderdag   waren de moeilijke dagen . Tessa had veel last van blaren in de mond . Hierdoor at ze weinig en heeft  die dagen de sonde voeding gelopen . Verder was ze moe en misselijk. Vrijdag was de eerste dag  dat ze weer wat begon te eten . Vrijdag zijn we even naar epe geweest want sanne had de avondvierdaagse gelopen . Zaterdag had mark een voetbal toernooi ( eerste geworden ) en heeft tessa oma geholpen met hapjes maken voor zondag want opa was toen jarig .  Nu gaat het ook nog steeds redelijk . Met mark zijn knie gaat goed . Mark had vorige week woensdag  kamp maar eerst ging hij naar de rsg ( nieuwe school) waar hij een sport middag had. Mark vond dit geweldig . Naar die tijd hebben we mark naar giethoorn gebracht ze hebben het heel leuk gehad.
Ja dan is het alweer dinsdag en hebben de spullen weer in gepakt . Het is wel fijn dat je even thuis bent . Maar is het wel moelijker om straks richting UMCG te gaan  . Je hebt weer even het gewone leven geproefd . En dan moet je weer en je weet dat deze weken het wel weer moeilijker wordt .
De kuren die tessa nu krijgt zijn nog wat heftiger dan de vorige . En waarschijnlijk  komt daarna weer de reeks van om de dag . Maar onze meid is echt een kanjer en vecht hopelijk ook hier weer goed door heen .
We hebben nu nog een paar dagen om ons op te laden.
Als er mensen zijn die een kaartje willen sturen dat kan naar onze eigen huis adres maar mag ook naar het ziekenhuis weten allen niet de kamer nummer

UMCG
Hanzeplein 1,
 9700 RB
Groningen
Afdeling m2

Tot de volgende keer

4 opmerkingen:

  1. Fijn een aantal dagen zo samen thuis.
    En heel veel sterkte voor de komende tijd in het ziekenhuis in Groningen. Geniet van de dagen ervoor met elkaar.
    Lieve groet !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes lieverds ..dikke knuff

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijne dat j jullie zulke goede dagen hebben.Veel succes de komende tijd, en lieve groetjes van Jan& Ida

    BeantwoordenVerwijderen