dinsdag 7 juli 2015

weer een berichtje

Weer even een berichtje. Na afgelopen donderdag  hebben we de pijn medicatie weer bij gesteld . In overleg met onze oncoloog  dit was de laaste poging want anders zou tessa worden opgenomen . Maar gelukkig sloeg dit aan de pijn medicatie zag er als volgens uit om de drie uur morfine , om de zes uur paracetamol en elke dag een amitriptyline pil . Wel werd tessa heel erg suf van en sliep erg veel . Zo heeft tessa vrijdag middag van vier uur middags tot de volgende dag tien in de ochtend geslapen   De zaterdag ging redelijk wel is ze nog s,middag even gang liggen . Want ze had ook veel last van de warmte . Maar gelukkig heb we op de slaapkamer airconditioning.  De zondag hadden we een feestje van mijn  zus en zwager deze waren 25 jaar getrouwd . Daar zijn we een paar uurtjes geweest maar tessa werd op laast erg moe .
De maandag moesten we bloed prikken om te kijken als we konden stoppen neupogen spuiten . Gelukkig waren de bloed waarden goed. Want door deze spuiten kan tessa ook pijn van krijgen . De maandag was de bedoeling om af te bouwen met de morfine . Maar zonder dat Tessa het wist hebben we het geprobeerd maar ze kreeg naar een tijdje toch weer erg last. En de maandag stond ook in de teken van mark zijn afscheid feest van de horsthoek school . Mark had er erg zin ook maar vond het ook wel spannend.  Het was een gezellige middag / avond . Met een traan verlaten we deze school die ons veel heeft bijgestaan tijdens de periode dat Tessa ook deze school zat . En ook mark fijn heeft opgevangen als het moest. Vandaag ging mark nog naar Hellendoorn en heeft nu vakantie.  We hopen dat hij zich een beetje kan vermaken . Want we zullen veel thuis zijn of naar het UMCG / WKZ .
Vandaag zijn we ook begonnen met afbouwen van de morfine  . De pijn lijkt weg te blijven . Maar bij tessa heeft het wel wat sporen achter gelaten en is erg fel en gauw boos en dan weer erg verdrietig maar ze weet niet waarom . Nu is het nog twee dagen voordat we weer richting UMCG voor de laaste blok van zes weken . Het aan komende weekend staat de mtx kuur  op het programma . Dan is het afwachten wanneer we weer naar huis mogen . Volgende week vrijdag staat een afspraak in het WKZ  voor gesprekken met verschillende artsen .













Geen opmerkingen:

Een reactie posten