donderdag 16 juli 2015

Het gaat niet zo lekker!

Nadat we zondagavond thuis zijn gekomen, probeert Tessa iedere dag weer iets te plannen en leuke dingen te doen, helaas lukt  dit niet echt, want alles kost heel veel energie. Ze doet wel leuke dingen, maar 's avonds moet ze het echt bezuren en is ze erg moe. Ook heeft ze hele dag door buikpijn en is veel misselijk en vooral 's avonds is het heftig. Ze zit steeds tegen spugen aan. Ook blijft ze maar verkouden en haar temperatuur loopt ook op. Ze eet weinig en de hele dag staat de sonde aan.  Ook heeft ze flinke blaren in de mond. Dus al met al gaat het nog niet zo als we hadden gehoopt. Morgen hebben we een hele spannende dag, want dan moeten we naar Utrecht. We hebben een gesprek met de chirurg, anesthesie en de apotheek en als laatst een gesprek met de behandelende arts. Ook Mark vindt het best lastig, hij is nu natuurlijk de hele dag thuis en ziet de hele dag door, dat Tessa zich niet echt lekker voelt en hij heeft het daar moeilijk mee. Natuurlijk hadden we hem graag een andere vakantie gegund, en dat is soms erg lastig. Iedereen doet leuke dingen en wij niet, dat maakt het erg lastig. Ook voor ons, je wilt hem zo graag zien genieten! Mensen om ons heen gaan allemaal op vakantie, we zien leuke foto's voorbij komen en helaas dit jaar niet voor ons, en ik weet dat het misschien volgend jaar wel kan, maar dan is natuurlijk wel de grote vraag met of zonder Tessa, en om met deze gedachten te moeten leven is heel erg moeilijk!!! Je zou nog zo graag even met je vieren echt vakantie willen vieren, maar dat gaat helaas niet lukken en ja later weet je niet als het dan daadwerkelijk met ons vieren is. En ik weet dat we moed moeten houden en dat lukt op veel dagen ook, maar soms ook even niet. Vooral als je ziet dat Tessa het zwaar heeft, maakt het lastig om altijd maar positief te blijven denken. Een dagje strand of zwembad is voor een ander zo gewoon, maar voor ons zo bijzonder!!!

2 opmerkingen:

  1. Veel succes met de voorbereidingen in Utrecht. Het zijn echt fijne mensen daar. Jullie zullen je daar ook snel genoeg "thuis" voelen. Houd moed lieve mensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. corina vierhout16 juli 2015 om 14:42

    Lieve Tessa en familie, we wensen jullie zoveel succes in Utrecht en leven mee. We volgen je blog nog elke keer. Sterkte met alles meid!

    BeantwoordenVerwijderen