dinsdag 18 september 2012


Daar zijn we weer in groningen

23 mrt, 10:28








Naar een jaar leukemie vrij te zijn is het afgelopen woensdag ( 21-3-2012 ) weer terug gekomen.

We proberen een beetje een blog bij te houden, zodat iedereen een beetje op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

22-3-12
Vandaag al om half 6 mijn broodje gegeten om 7:00 op weg naar groningen
Gesprek met de dokter daarna onderzoeken en dan lang wachten tot ik aan de beurt bent voor het plaatsen van de vap dit duurde tot 19:00 al die tijd niet gegeten of gedronken om 22:00 klaar ( dan nu maar eerst twee broodjes eten )

23-3-12
Wachten op beenmerg punctie ( om half twee aan de beurt )
15:10
Weer terug op de kamer tessa heeft twee broodjes op en ranja .
Nu wachten op de eerste chemo

De eerste chemo zit erin. De kleur is blauw. Tot nu toe gelukkig nog niet spugen, maar al wel een heel wit bekkie. De tweede chemo zit er ook net in. Hiervan kan ze hele zere spieren krijgen. Morgen krijgt ze alweer de tweede ronde. Gelukkig doet ze het harstikke goed.

Ja en dan doen de chemo's hun werk, Tessa is erg misselijk en heeft steeds het gevoel te moeten spugen. Dit is vreselijk om te zien en dit is pas dag 1.
Hopelijk kan ze zo lekker slapen, maar eerst moet ze nog een handvol medicijnen slikken, maar ook daarin is ze geweldig.:shrug:

24-3-12

Zo we hebben er weer een nacht op zitten en wat voor een nacht, ze krijgt per uur 200cc vocht toegediend, dus dat is een glas per uur en wat ze er zelf nog naast drinkt, dus jullie snappen het al. Om twaalf uur vannacht nog geen oog dicht gedaan, want ze moet continue naar de toilet en aangezien ze nu toch al wel verzwakt is heeft ze daarbij wel hulp nodig. Gelukkig voelt ze zich nu wel wat beter en lijkt het erop dat de zofran weer gaat helpen tegen de misselijkheid. Moeders zit nu te typen en madammeke ligt heerlijk te slapen. Nou dat is voor Tess's doen uitzonderlijk. Ze leert hier nog echt uitslapen. Vandaag weer een nieuwe dag met 2 verschillende soorten chemo's. De rest wachten we maar weer af.

14:30
Tessa heeft veel overgegeven dit lucht wel op .
Eerst nieuwe bloedplaatjes daarna weer chemo

18:00 chemo binnen
Ze is heel erg moe slaap veel

21.00
Tessa heeft na zeven uur de hele tijd geslapen. Ze moest nu de medicijnen innemen en helaas na de twee slok kwam alles er weer uit. Maar ja vind je het gek op een lege maag en dan 9 1/2 tablet innemen valt ook niet mee. Ze heeft net een tweede poging gedaan en deze lijkt goed te gaan en ze slaapt alweer lekker. Ik ga ook zo slapen, want ze zal nog wel een aantal keren komen voor de toiletronde. Tot morgen allemaal.

25-3-12
8.15
Zo daar zijn we weer. Tessa heeft vannacht goed geslapen. Gelukkig hoefde ze ook niet zo vaak naar de toilet en kon ze elke keer weer goed haar slaap hervatten. Vandaag heeft ze als het goed is een rustdag en morgen krijjgt ze weer een nieuwe chemo. Hopelijk gaat ze straks proberen iets te eten. Ze heeft nog niet echt heel veel zin. Ik hou jullie vandaag weer verder op de hoogte.

10.30
Ja helaas vanmorgen moest ze weer een lading medicijnen innemen. En al bij de eerste tablet kwam alles er weer uit. Maar er zit helemaal niets meer in haar maag. Alleen maar water en dat maakt het wel heel erg lastig voor haar om te spugen. Ze heeft daarna wel weer een kopje thee gedronken en 1/4 deel beschuit. Je wil haar wel alles geven, maar ze heeft nergens trek in. Straks wordt er weer bloed geprikt om de waardes te bepalen. Ook hebben we de eerste regels al weer binnen waar we ons straks aan moeten houden. De bel lijst ligt al weer klaar voor als ze koorts krijgt, zodat we altijd een oncoloog kunnen bereiken. Morgen gaan we heel veel praktische dingen regelen, zoals werk een rolstoel en we hebben paardrijden moeten afzeggen en de zwemclub natuurlijk, dat zijn allemaal dingen die veel dubbele gevoelens met zich mee brengt, want dit wil je niet, je wil dat ze haar dingen gewoon kan doen. Nu moet ik stoppen want ze moet weer naar de toilet. Tot later.

14.00
Freddy en Mark zijn ondertussen er ook weer en we hebben om de beurt even een broodje gegeten. Want ook dat gaat natuurlijk gewoon door. We moeten toch op de benen blijven. Ondertussen doet Tessa nog steeds slapen, slapen en nog eens slapen. Ze hebben net weer een vingerprik bij haar gedaan, want er blijkt suiker in de urine te zitten, en inderdaad de bloedsuiker meter gaf 12 aan, dus dit is te hoog. Dit moet eerst weer met de arts worden overlegd, dus wordt vervolgd. Mark zit op de moment lekker te schilderen bij ons. Even samen met ons vieren. Papa en mama komen zo ook weer en als ik het goed heb, hebben zij lekker voor ons avondeten mee. Normaal is het natuurlijk heerlijk om uit eten te gaan, maar nu het verplicht is is er niets aan en natuurlijk ook veelste duur om elke keer hier in het restaurant te gaan eten. Freddie kwam ook met een mooi bos bloemen aan, die hadden wij gekregen van mijn werk, dat doet je goed. Ook willen wij iedereen heel erg bedanken voor al die lieve woorden, kaarten, telefoontjes en dergelijke. Dit doet ons allemaal veel goed. Tot later vandaag.

18.45

Mark is net weer naar huis met opa en oma. Dat is toch weer elke keer lastig hoor, het is allemaal zo dubbel. Je wilt graag bij je zieke kind zijn, maar ook wil je graag mee naar huis en eigenlijk hoop je dat je daar wakker wordt en bij komt uit een boze droom. Tessa heeft vanmiddag alweer twee keer overgegeven. Vraag mij niet waarvan want ze wil helemaal niets eten en drinken. En terwijl ik dit nu aan het typen ben slaapt zij gewoon weer verder. Het is onvoorstelbaar, sinds vrijdag begonnen en als je al ziet hoe verzwakt ze is.Ook is er vanmiddag nog weer bloedsuiker geprikt, dit keer was dit 10.9. De dexa staat er om bekend dat je hier van ook suiker kunt krijgen, maar ja zij eet niets, maar ze krijgt vocht binnen met glucose,d us waarschijnlijk komt het daardoor. Je moet het zo zien, ze krijgt elk uur een glas ranja binnen via het infuus. Om acht uur wordt er weer bloed getapt bij haar, om dat de bloedwaardes nog niet zo zijn als ze willen. We zijn nu weer even met ons drietjes en straks gaat ook Freddy weer naar huis. Oma had vanavond lekker zuurkool meegenomen, dat was ook erg lekker. Het is toch wel erg lekker om gewoon te eten, daar wordt je ook even een ander mens van. Nou vanavond zal ik nog een keer bijschrijven. Tot straks.

22.40

Er is net weer bij Tessa bloedsuiker geprikt, dit keer was het 11,4. Ze had vanavond erg veel moeite met het slikken van haar medicijnen. Ze was erg bang dat ze weer moest spugen. Wat natuurlijk ook erg begrijpelijk is. Nou om acht uur had ze gelukkig alles binnen en het is binnen gebleven. Ongeveer tien minuten later sliep ze al weer en nu nog steeds, Net even een korte toiletpauze, maar ze slaapt zo weer verder. Morgen staat haar weer zware dag te wachten, dan krijgt ze weer een chemo en ook daar staat misselijkheid bij als bijwerking. Dus we wachten alles maar weer af. Freddy gaat morgen nog even allerlei dingen regelen, want ja alles gaat natuurlijk gewoon door en ik ga hier ook nog even wat dingen regelen, wat vanaf hier kan. Ik zou zeggen tot morgen en slaap lekker allemaal.

26-3

8.30
Ik wil even wat gaan typen, maar de zusters komen eraan. Tot zo









9.45

Nou daar ben ik weer, ik zal eerst even bij de nacht beginnen. Gisteravond had Tessa al het gevoel te moeten spugen en ja hoor om 0.00 uur moest ze weer spugen. Verder heeft ze heerlijk geslapen en ik heb zelf ook nog mijn ogen een paar uurtjes dicht gehad. Vanmorgen werden we gewekt door de sms van Freddy, even geskypt met Freddy en natuurlijk Mark, want die zie ik vandaag de hele dag niet. Vanavond gaat hij lekker naar de voetbal om te trainen, dat is voor hem een goede uitlaatklep. Vandaag krijgt Tessa weer een chemo. Dus het is weer afwachten hoe dat uitpakt. Vanmorgen was het een groot drama om de medicijnen in te nemen. Dus dat heb ik maar aan de zusters overgelaten. Ze mocht van de zuster een sticker uitzoeken en deze op een stickervel plakken en na zoveel stickers mag ze een kadootje uitzoeken. Nu op dit moment heeft ze wel weer even wat praatjes. Dat is wel weer erg fijn. Tot zo



















15:15

De chemo zit er weer in. We wachten nog steeds op de arts, dan horen we hopelijk wat meer. Vanmorgen zijn ook weer bloedsuikers geprikt, deze lijken toch wel iets te dalen. Ook hebben wij vanmorgen met een maatschappelijk medewerkster gesproken. Dat is wel erg fijn, zo kunnen wij ook even ons verhaal kwijt. Vandaag heeft Tessa bezoek gehad van de juf van het ziekenhuis. Deze komt morgenmiddag bij haar op bezoek. Dan gaat zij met Tessa wat huiswerk maken. Tessa heeft vanmiddag weer lekker geslapen en ze zit nu lekker in een boekje te lezen. Tot zo.

20.30

Eindelijk gaat het wat beter, Tessa heeft net een lekkere boterham op met pindakaas en een kopje thee en dat is er tot nu toe nog steeds ingebleven. Ook heeft ze zonder moeite haar medicijnen ingeslikt. Ook heeft ze vanmiddag na de middagrust niet meer geslapen, nu is ze nog dierenprogramma aan het kijken en dan gaat ze lekker slapen. Vandaag was echt weer een betere dag, ondanks dat ze chemo heeft gehad. Helaas hebben we nog geen arts gezien en weten we niet wanneer ze naar huis mag. Maar ja we moeten maar zo denken hier zijn we in goede handen. Freddy is ook weer naar huis. Hij mag weer een stukje toeren. Vandaag hebben we geen visite gehad en Tessa zelf vond dat erg prettig, je bent dan voor haar zo bang dat de dag te lang duurt, maar ze geeft zelf aan dat het wel erg fijn is, zo kan ze zich beter overgeven aan wat er allemaal gebeurt. Nou dat zeg dan toch wel genoeg. Ik heb wel vandaag mijn kleine mannetje gemist, maar ik weet dat hij het goed heeft bij opa en oma en vanavond ging opa mee naar de voetbal en dat vind hij ook geweldig. Dus wat willen wij nog meer. Ik wens iedereen een hele fijne avond en ook wil ik iedereen bedanken die ons op wat voor een manier dan ook steunen, dat doet ons heel erg goed.Dat geeft je toch een gevoel dat je niet alleen staat. Allemaal tot morgen











27-3

9.10
Goedemorgen, daar zijn we weer.
Het gaat gelukkig steeds beter, ze heeft net twee boterhammen besteld, de eerste kwam er weer uit na de inname van 1 medicijn, maar ze ging gestaag verder met de tweede en deze bleef er gelukkig in en ook daarna nam ze harstikke goed haar medicijnen in. Daarna lust mevrouw nog wel een boterham en die heeft ze bijna helemaal opgegeten, dus dit hebben we weer gewonnen. Ze ligt nu lekker op bed Flodder te kijken. Haar bloedsuiker lijkt ook beter te gaan, het was nu in ieder geval iets gezakt. Dus al met al beginnen wij deze ochtend beter dan de vorige allemaal. Als ik vandaag weer nieuws heb schijf ik het weer. Tot later, ik hou jullie op de hoogte.

12.30

Joepie, we hebben eindelijk goed nieuws. De bloeduitslagen zien er goed uit. Ze hebben net het infuus eraf gehaald. De naald zit er nog wel in. Als dit allemaal goed gaat, mogen wij morgen lekker naar huis. Joepieeeeeee!!
Weer lekker naast mijn mannetje slapen. Ze heeft net een paar hapjes vlees gegeten en verder niets. Ze moet nu nog een glas forlax drinken voor het poepen en dat valt nog niet mee, dat is niet het lekkerste drinken. Maar goed wij hebben goed nieuws en vieren hier een ingetogen feestje en hopen dat wij morgen richting Heerde mogen rijden. Wij houden jullie verder op de hoogte Tot straks.

21.00

Helaas het valt toch allemaal wel een beetje tegen, je denkt ach dat doen we allemaal wel, maar het gaat toch echt wel gepaard met ups en down. Nu al.
Tessa heeft vanmiddag weer overgegeven, ze mocht even met ons naar beneden in de rolstoel, maar haar in de kleren hijsen en rechtop zitten vergt toch wel erg veel en voordat we naar beneden gingen moest ze alweer spugen. Toch wou ze erg graag naar beneden en dat hebben we natuurlijk gedaan. OOk hebben we alvast een hele mooie pet gekocht. Daar is ze zelf heel erg blij mee al valt het niet mee. Helaas moest ze net weer een lading medicijnen innemen en die kwamen er weer na een kwartier uit, dus dat betekend zo nog weer een poging. Maar ze hebben ook besloten om het infuus weer aan te sluiten, omdat ze toch te veel spuugt. Dit valt wel even tegen, ook voor haar. Nu hebben ze ons verteld dat ze dat voor de zekerheid doen, zodat ze genoeg vocht heeft voor als ze morgen naar huis gaat,nou dat moeten we dan maar geloven. Dat is allemaal wel lastig hoor. Freddy is ondertussen ook weer naar huis en zitten wij hier weer met ons tweeen. Tessa slaapt nu ook ondertussen. Ze is erg moe en wit. Misschien schrijf is straks nog even en anders morgen weer. doei




























We ver maken ons wel met de laptop en schilderen
Vandaag kwamen ook nog twee spelers van heereveen en groningen (Bas Dorst
Arnold kruiswijk en Virgil van Dijk , Maikel Kieftenbeld ) deze hadden leuke dingen mee genomen ( leuk voor mark )
















28-03
Sorry voor het late schrijven, maar vanmorgen in het ziekenhuis waren we erg druk en later op de ochtend kregen wij groen licht en nu zijn we weer heerlijk thuis, het gaat redelijk met Tessa, ze ligt nu in bed in de kamer.
We zijn erg blij dat ze thuis is, maar het is ook erg dubbel. Ik schrijf straks verder, want we krijgen visite
Zo weer lekker thuis na wat visite even lekker met ze vieren.
Tessa ligt weer lekker in ze eigen bed.
Morgen een dag om bij te komen en dan vrijdag weer naar groningen.
Allemaal bedankt voor de kaarten
Tessa vind dit heel erg leuk om te krijgen

29-3
7.00
Zo dat was het eerste nachtje weer thuis, Gelukkig wel een beetje geslapen, maar oh wat valt dat tegen, je bent zo bang dat je haar niet hoort en het liefst wil je haar steeds in je buurt hebben, maar dat kan niet, dat houdt niemand twee jaar lang vol.
Gisteren was een dag vol met emoties, ik werd gewoon gek van mezelf. Vandaag komt de huisarts praten, dat vinden wij allebei erg fijn, want Freddy en ik zitten er allebei best wel doorheen, we hebben veel vragen, hoe gaan we het allemaal doen en gaat ze het allemaal redden.
Gisteravond waren we weer blij, want ze heeft een paar happen brinta gegeten en een kopje thee en een theebiscuitje, maar helaas alles kwam er weer uit.
Dat maakt je zo moedeloos. Ze doet zo haar best, maar als nu alles er al weer uit komt. En dit is nog maar het begin.Bah.
Nogmaals iedereen bedankt voor al die lieve woorden en kaarten, bloemen enz....











Vandaag hebben we nog lekker een dagje thuis en morgen moeten we weer richting groningen voor een hele lange dag.
Zo vandaag lekker rustig tessa heeft vanmiddag lekker geslapen.
En ze heeft nog niet over gegeven.











21.00
Vandaag veel eerste stappen gezet, vandaag weer voor het eerst naar school geweest, veel emoties maar het voelde erg goed. Ook ben ik vandaag naar het werk geweest, want ook daar moest ik het een en ander regelen, maar ook daar werd ik super goed opgevangen en ze zijn allemaal zo lief en meegaand en alles wordt gewoon geregeld. We hebben het getroffen met zulke lieve collega's en werkgevers, want ook Freddy wordt in alles gesteund. Het is niet in woorden uit te drukken wat dat met je doet. Ook vanmorgen even op de afdeling koffie gedronken en ook daar even met natuurlijk wie er was even een bakkie gedronken en dat was gewoon zo fijn dat Freddy zelfs moest sms-en waar ik bleef. Vanmiddag kwam de huisarts en daar hebben we ook fijn mee kunnen praten. Het is fijn om zo'n goed netwerk om je heen te hebben. Op dit moment heeft mijn moeder het erg zwaar en heeft ze last van veel emoties, wat natuurlijk niet zo raar is, maar het doet pijn om te zien, dat ze zoveel verdriet heeft. Gelukkig gaat het met Tessa vandaag allemaal iets beter en zei ze vanavond zelfs ik heb honger. Nou gelijk tortellini klaar gemaakt en ze heeft heerlijk gegeten en tot nu toe zit alles er nog in. Joepie!!!
We hebben de tassen weer klaar staan en morgen gaan we weer naar Groningen, het zal voor Tessa weer een zware dag zijn en hopelijk mag ze morgen gewoon weer mee naar huis. Nu kan ze eindelijk weer een beetje eten en dan moet ze morgen weer nuchter zijn. Dus morgen ga ik op tijd uit bed, zodat ze nog even een licht ontbijtje kan eten. Nou ik zou zeggen tot morgen, ik weet niet wanneer ik schijf, want zoals ik al zei het wordt een lange dag.
Tot morgen

30-3
17.30 uur
Zo we zijn weer thuis na een lange dag Groningen. We waren vanmorgen eigenlijk gelijk aan de beurt, maar het aanprikken van de vap-naald wou niet lukken. Het is daar rondom allemaal nog zo dik en gezwollen en blauw, gewoon eng om te zien. Maar naar twee keer prikken hebben ze besloten om het toch maar onder narcose te doen.
Het was voor ons ook erg zwaar om het te zien, eerst werd ik niet lekker en daarna werd Freddie lijkbleek. Dan krijg je toch te maken met al die spanningen van de afgelopen week en dan zie je je dochter zo'n bikkel zijn, ze zegt echt geen boe of bah, een echte kanjer. Nadat we een gesprek hadden gehad met Edith konden we terug naar de wachtkamer, maar Tessa was zo moe, dat ze daar lekker op een bed mocht gaan liggen. Ook hebben we een gesprek gehad met een dietiste, want Tessa is nu al 4 kilo afgevallen in een week. Ze krijgt dus nu ook weer flesjes bijvoeding. Vanmiddag is ze naar het odcb geweest en daar is ze lekker gaan slapen en heeft ze een beenmergpunctie en lumbaalpunctie gehad. Ook hebben ze tijdens de narcose de vap aangeprikt. Daarna moesten we nog terug naar de poli voor de chemo. Dus al met al was het best een zware, lange dag maar ze heeft het weer super doorstaan.
Misschien nog tot morgen en anders tot morgen, ga nu eerste eten en daarna met Mark nieuwe schoenen kopen.

30-3
11.30
Zo daar zijn we weer. Helaas gaat het nog steeds niet goed met Tessa, ze heeft nu alweer twee gespuugd en ze kan gewoon niets verdragen. Ze heeft twee hapjes beschuit gehad en een paar slokken thee, maar het komt er net zo hard weer uit. Dat is wel vreselijk hoor en het komt ook zo diep weg, gewoon zielig om te zien. Freddie is met Mark naar de voetbal, Mark had er erg veel zin in. En wat ik zover begreep had hij ook al twee goals gemaakt. Ook dat is een toppertje van ons. Gisteren heeft hij mooie nieuwe schoenen van oma gekregen, helemaal zelf uitgezocht en natuurlijk moest hij ook een klein beetje misbruik maken van de situatie en moesten we even de intertoys in, ook daar heeft hij iets leuks mogen uitkiezen. Voor hem was het een zeer geslaagde avond en ik en oma waren helemaal kapot, maar dat hadden we graag voor hem over. Tot later.
22.15
Helaas is Tessa vandaag blijven spugen, het is om moedeloos van te worden. Ze wil eigenlijk wel eten en heeft ook wel trek in dingen, maar het komt er steeds weer uit, dat is zo zielig. We hebben nu maar besloten dat we morgen gaan proberen om alleen maar hele neutrale dingen te gaan eten en kijken als we het maagje een beetje tot rust kunnen krijgen. Want het is wel belangrijk om een bodem te hebben, want ze moet zulke zware medecijnen nemen. Wij weten nu ook niet meer waar het aan ligt, misschien nog de chemo van gisteren. Morgen bellen ze ook nog van de afdeling van het ziekenhuis, we zullen dan ook wel even overleggen, want dit kan natuurlijk niet zo doorgaan. Ook zijn we vandaag al gestart met de bijvoeding, maar ook dat komt eruit.
Graag willen wij iedereen bedanken voor de mooie kaarten, Tessa kijkt iedere dag uit naar de postbode, dit is voor haar heel belangrijk, je ziet haar dan ook echt opbloeien, echt leuk. Ook willen wij iedereen bedanken die deze blog leest en reageert, die reacties doen ons goed, wij lezen ze allemaal, wij schrijven niet terug, want dan kunnen wij de hele dag achter de computer zitten en daar hebben wij helaas geen tijd voor. Want thuis gaat natuurlijk alles door. Vandaag heeft mama alles boven weer gedaan( bedankt mam) en heb ik beneden alles maar weer even aan de kant gemaakt. De stof blijft wel komen natuurlijk en voor Tessa is het wel belangrijk dat alles goed schoon is.
Freddie slaapt vannacht bij haar, dat wou ze graag en Mark slaapt lekker bij mij. Tuurlijk is dat fijn, maar geeft wel een dubbel gevoel. Dit allemaal is pas het begin, maar als je ziet hoe zwaar ze het heeft, dat geeft geen goed gevoel. Je staat aan de zijlijn en kunt alleen maar toekijken. Dat doet als ouder erg veel pijn. Iedereen een fijne avond en tot morgen.
01-04
8.45
Helaas gaat het nog steeds niet lekker met Tessa, we hebben net al contact met Groningen gehad en de dokter belt straks nog even weer, misschien krijgt ze dan nog medicijnen om haar maag tot rust te brengen. Ze heeft vanmorgen alweer twee keer gespuugd en nu ligt ze met veel buikpijn op bed. Alles was erin komt komt er ook weer uit. Vreselijk om te zien. Als het niet op knapt wordt het toch weer naar het ziekenhuis toe, want dit kan ook niet zo. Jullie horen straks weer verder.
13.20
Het gaat nog steeds niet zo heel lekker. We hebben contact gehad met Groningen en ze krijgt andere medicatie. Freddie is al naar de apotheek in Zwolle geweest om het op te halen. De eerste kwam het er weer uit en nu zit het gelukkig er nog in. Ze heeft nu wel dorst maar nog geen honger. Ze moet zometeen wel wat proberen, want als ze nu blijft spugen wordt ze weer opgenomen in Groningen. Jullie horen later wat meer.
16.30
Nou we zijn weer opgenomen in Groningen, gelukkig ligt ze weer alleen op de kamer. De vap is alweer aangeprikt en de dokter is ook al geweest. Ze gaan allerlei bloed onderzoeken doen en het is nu afwachten. Ze krijgt nu in iedere geval al weer vocht binnen via het infuus, dat is in ieder geval een fijn gevoel. Ik hou jullie op de hoogte.
20.45
De dokter is er net geweest en ze weten eigenlijk nog niet zo heel veel. Wel zijn de bloedwaardes erg gedaald en daar kunnen ze in zien, dat ze ook licht aan het uitdrogen was. Ze hebben net ook een foto gemaakt van haar buik, om er zeker van te zijn dat ze geen last heeft van verstoppingen. Als dat het niet is, heeft ze misschien toch iets onder de leden wat ze nog niet kunnen vinden en dan moet de tijd het leren. We wachten het maar rustig af, maar ondertussen zijn we natuurlijk niet meer rustig, als je haar zo de hele tijd ziet spugen doet dat je pijn. En weer sta je aan de zijlijn. We hopen dat ze vannacht lekker kan slapen en dat ze morgen weer iets beter voelt. Freddie is ondertussen al naar huis gegaan. Dan denk je dat je lekker een weekje bij kunt komen en zelf proberen alles een plekje te geven, maar helaas. We slapen weer apart en moeten maar weer vertrouwen hebben in de arts. Morgen horen jullie weer meer.
2-04
Jullie kunnen nu verder lezen onder week 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten