vrijdag 28 september 2012

Vrijdag 28 september

Zo even weer bijkletsen.
Nadat Tessa dinsdag met de ambulance thuis is gekomen, gaat het redelijk goed. Toen ze 's morgens wakker werd had ze geen hoofdpijn, maar ze is wel meteen beneden weer op bed gaan liggen. Maar je kon aan haar zien dat het beter ging en dat ze geen hoofdpijn had. Gelukkig maar, we zijn even lekker samen koekjes gaan bakken, maar toen begon ze zich toch een beetje te vervelen, een goed teken.
Ze wou graag naar school, nou Freddie heeft haar tegen half elf weggebracht en ze is even lekker weer in de klas geweest. 's Middags kwamen twee vriendinnen om samen met haar kinderpostzegels te verkopen, want zelf wou ze niet, maar samen met twee meiden wel even. 's Avonds was ze wel erg moe en is dan ook vroeg naar bed gegaan. Donderdag is ze ook weer naar school geweest, toen gelijk om half negen en tot elf uur en daarna ook nog weer in de middag. Ze begint ook steeds iets meer te eten, dit komt door de dexamethason.
Ook wordt ze nu wel wat onrustiger en haar ogen fonkelen in haar gezicht, ook is ze erg fel in reageren. Maar goed al met al is het allemaal nog wel te handelen, alleen kennen de meeste mensen haar zo niet. Vandaag is ze gewoon de hele dag lekker naar school geweest en dit ging ook erg goed. Ook heeft ze vandaag besloten om de kaarten maar niet zo te verkopen, maar voor een goed doel. Ze had het hier deze week al wel met ons overgehad, maar ja ze moet zelf beslissen. Wel had Freddie ondertussen met KIKA gemaild, want als ze dan een goed doel wou, werd het KIKA. Nu werd ze vanmiddag zelf gebeld door een mevrouw die werkt voor KIKA. Zij stuurt haar promotie materiaal op en zo begint het aardig vorm te krijgen. Zelf is ze reuze enthousiast en natuurlijk is dit een erg leuke bezigheid. Helaas krijgt ze nu al wel last van een bol gezicht en ook al weer een bolle buik. Ook dit komt allemaal door die vervelende medicijnen. Maar wat wel weer positief is, is dat ze hierdoor ook weer iets meer zelf gaat eten, natuurlijk wel alleen lekkere dingen, maar dat mag omdat ze nog steeds de sondevoeding heeft. Dit kan niet altijd maar af en toe verwennen mag wel. Nou volgens mij zijn jullie weer helemaal op de hoogte. Dit weekend gaan we een lekker rustig weekend houden, want even lekker bijkomen is ook erg belangrijk en ook Mark gaf aan, mama ik doe het rustig aan. Ook hij is behoorlijk moe van alles wat er telkens gebeurt. Gelukkig kunnen we nu wel zeggen dat het met hem iets beter gaat. Het gaat nog lange niet helemaal goed en hij heeft ook een hele lange weg te gaan, maar we gaan wel weer de goede kant op en dat is al heel wat.
Ik zou zeggen allemaal een heel fijn weekend en geniet van elkaar!
Groetjes Angelique

1 opmerking: