dinsdag 24 maart 2015

dinsdag 24-3-2015

Vanmorgen toen Tessa wakker werd was ze nog een beetje misselijk. Ze wou ook niet veel eten. Ook is ze erg moe. Ze heeft eigenlijk de hele ochtend op bed gelegen en gelukkig kreeg ze tegen half twaalf trek in een broodje. Natuurlijk eerst op Mark gewacht en toen hebben ze samen heerlijk een broodje knakworst gegeten. Daar kan ze dan weer zo van genieten, dat is zo mooi. Vanmiddag zouden wij de mevrouw krijgen voor de WMO. Dit duurde nog een hele poos, want voordat je klaar bent met al die papieren, vreselijk, maar goed het is ingevuld en nu maar afwachten. Vanmiddag kwam ook nog haar vriendin Sanne, heerlijk om te zien hoe Tessa daarvan opfleurt, ondanks dat ze weinig kan en eigenlijk alleen maar liggen, geniet ze er toch van, alleen al van dat er iemand is. Heerlijk en het is natuurlijk geweldig dat ze zulke vriendinnen heeft!! Verder hebben we eigenlijk van vandaag weinig nieuws verder, gelukkig kwam vanmorgen ook alle spullen binnen van de sondevoeding, helaas niet alles, maar dat komt als het goed is morgen nog en dan krijgen we aardig de boel weer op rit. Wel moeten we nog weer aardig wennen aan het schema van de medicijnen en hoeveel en hoe laat, maar gelukkig hebben we een heel papier gekregen vanuit het ziekenhuis en zal het een kwestie zijn van wennen. Maar ook dat zal goed komen. Morgen moeten we weer om half tien in Zwolle zijn en dan zal ze weer een kuur krijgen. En dan maar weer kijken hoe het verder gaat. We houden jullie weer op de hoogte. Liefs van ons allemaal.

7 opmerkingen:

  1. Wat een geregel allemaal. Sterkte voor morgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sterkte morgen !
    Groetjes ! 🌺

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ging even iets niet goed hierboven.
    Vandaar dat mijn naam er vaker staat.
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. We kennen jullie niet persoonlijk al wonen we in hetzelfde dorp maar we leven heel erg met jullie mee zoals heel Heerde dat doet volgens mij. We weten zelf helaas door een andere vorm van deze ziekte hoe moeilijk het kan zijn. Ik lees elke x je blog even om te lezen hoe het vordert. Heel veel sterkte en kracht gewenst en Tessa zet um op! Groetjes van mede Heerdenaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hè kanjer wat doe je het weer fantastisch , geweldig, alleen zo jammer dat je er weer zo ziek van word, maar we blijven met je mee leven en wensen jullie samen heel veel sterkte toe.liefs van ons

    BeantwoordenVerwijderen