zaterdag 21 maart 2015

21-3-2015

Zo weer een dag voorbij . Tessa heeft de afgelopen nacht goed geslapen bijna de klok rond . Met af en toe plas pauze heeft ze hele nacht geslapen . Dus werd ze redelijk wakker en had ze zin in een broodje . Bloed prikken was lekker op tijd . Tegen half elf kwam de dokter bij ons . Het was een oude bekende namelijk dokter hooimeijjer ( was oncoloog bij de eerste keer ) . Het bloed beeld was goed genoeg om naar huis te gaan . Ook de urine was weer op peil . Nu moest nog de sonde in gebracht worden hier zag tessa wel een beetje tegen op . Maar gelukkig ging dit goed en was zo in gebracht.
Het volgende wat nog moest gebeuren was de chemo kuur Erwinase  ( deze moet ipv Asparaginase omdat ze hier niet meer tegen  moet de Erwinase 3 keer ) . Nou dat ging allemaal goed . Nu kon freddie naar de apotheek om de pillen op te halen   deze zouden klaar staan  .Maar helaas naar een klein uur was freddie klaar . Verder hadden we al woensdag aan gegeven dat de sonde voeding graag voor het weekend hadden gehad  . Maar ook hier helaas . Nu hebben we zo lang van de afdeling.
Op  de terug weg heeft tessa geslapen . Bij thuis komst zat loekie op haar bed te wachten.
Tessa was wel misselijk en erg moe  . Ze heeft nu twee keer overgeven . Eten lukt haar niet ze heeft soms wel zin maar is bang om te eten bang dat ze dan moet overgeven. Ze heeft lekker op haar bedje gelegen . Gelukkig hebben we nog alles van trap lift tot een stoel po op haar  kamer . Ja en nu wel weer lekker thuis maar nu alles weer oprit krijgen zoals medicatie , sonde voeding en proberen rust te krijgen valt nog niet mee  maar we weten dat het moet . Maar zijn nog erg moe en bang . We zien aan tessa dat ze erg moe is . We willen nogmaals iedereen bedank voor de kaarten en berichtjes op Facebook .
En mensen die ons verder ondersteunen  op elke manier dan ook  voor nu en hopelijk in de onzekere toekomst . Want dat hebben we zeker nodig .  Nu hopen we dat de zondag lekker loopt en dat  zeeven bij kan komen . Want maandag wacht het volgende alweer . Eerst naar de kapper en daarna ziekenhuis in zwolle voor de Erwinase  . Deze moet ze woensdag ook en dan vrijdag weer naar UMCG

Later meer

5 opmerkingen:

  1. Geniet er maar van en kom maar lekker een beetje bij van alles
    Veel liefs Ida Wendt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij hopen dat het goed gaat ...en dat jullie samen een beetje kunnen genieten van de tijd samen.
    Lieve groet !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig weer ff thuis nu maar hopen dat jullie lekker de zondag gezellig kunnen doorbrengen .
    Denk aan jullie !! Sterkte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sonja van Weeghel22 maart 2015 om 03:00

    Lieve Freddie, Angelique, Marc en natuurlijk lieve, lieve Tessa....
    Gisteren hoorde Diëlle van dit vreselijke nieuws, dus ben ik even op jullie blog komen kijken. Wat een vreselijke ellende voor jullie. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, dit nieuws komt bij mij al binnen als met een mokerslag, dus hoe wat dit met jullie doet is gewoon niet te bevatten.
    Ik lees jullie berichten met tranen in mijn ogen.
    Als er iets is wat ik voor jullie kan doen, laat het alsjeblieft weten. Iets voor jullie, voor Cover en misschien helpt het als wij ons kunnen laten testen of wij in aanmerking voor de beenmergtransplantatie voor Tessa? Als dat zo is...

    Lieverds, heel veel sterkte!
    Lieve groet Sonja en Diëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel veel sterkte ! En hopen dat Tessa snel opknapt.

    BeantwoordenVerwijderen