vrijdag 5 oktober 2012

uitslag pet-scan

Daar zijn we weer, het gaat gelukkig een stuk beter met Tessa. Ze heeft bijna geen pijn meer en is super vrolijk. Ook hebben we al drie avonden gezellig met elkaar kunnen koffie drinken, omdat ze gewoon iets langer kon opblijven. Wauw! Vanmiddag belde Edith, natuurlijk vroeg ze eerst hoe het ging en eindelijk konden we vertellen dat het beter ging. Nou dan nu de uitslag van de scan. Tessa had de gist/schimmel in de longen, milt, lever en nieren. Nu zijn de longen en de milt schoon en lever heeft nog maar een paar plekjes en de nieren zijn ook al een stuk verbeterd, de oncologen vinden dat het speciale medicijn kan stoppen, maar dit willen ze eerst overleggen met de infectieloog. Deze was er gisteren niet bij, want ze had congres, hopelijk weten we dinsdag meer. Dit is gelukkig wel heel goed nieuws en natuurlijk hoopt Tessa dat, dat medicijn kan stoppen, want dan kan de naald eruit en dat geeft haar veel meer vrijheid, maar zo flexibel als ze is, kan ze ook wel weer begrijpen als dat niet kan, dus dat wachten we nog maar even rustig af. Vandaag heeft ze ook een geweldige dag, want ze is de hele dag naar school geweest. En ze heeft al veel succes met haar kaarten, wat een geweldige reactie allemaal. Ze is net alweer heel druk geweest samen met Kimberley, want omdat het zo geweldig gaat, mag ze eindelijk weer een keertje blijven slapen. Nu liggen Tessa, Kimberley en Mark lekker met z'n drieën op een kamer The voice kijken met een zak chips tussen hun in. Hun dag kan niet meer stuk en die van ons ook niet meer. Wel wil ik nog even iedereen bedanken die de kaarten koopt of van plan zijn te kopen en de vele mensen die ons helpen te verkopen, wat een geweldig netwerk om ons heen!! Ik kan niet vaak genoeg zeggen, wat dit allemaal met ons doet, want dit hebben we zo hard nodig. Want nu het met Tessa iets beter gaat, beleven wij vaak die dagen nog een keer, het is raar, maar het is wel zo, want als het met Tessa minder gaat staan wij op scherp, maar nu kunnen we iets rusten en krijgen wij de klap, maar dat geeft niet, maar als je weet dat er zoveel mensen zijn die om je geven krijg je weer kracht, kracht om er weer voor te gaan. Lieve mensen allemaal een fijn weekend, groetjes Angelique

2 opmerkingen:

  1. Ha lieverds....fijn om te lezen dat de gist op zijn retour is, super! En heerlijk dat Tessa weer wat meer van de dagen kan genieten samen met jullie.
    Wij wensen jullie ook een heel fijn weekend toe! Dikke knuffel van ons allen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie berichten uit Heerde.
    Fijn dat t weer een beetje beter gaat.
    Een super idee , om kaarten te maken voor KIKA, misschien mag ze er wel wat in t winkeltje van WH verkopen ( weet helaas niet wie daar over gaat, maar de receptie vast wel)

    groetjes danielle

    BeantwoordenVerwijderen