zondag 8 november 2015

Wat is de afgelopen week gebeurd

De vrijdag na controle was tessa net erg misselijk en ook  de zaterdag niet . Gelukkig want onze ouders ( schoon ouders ) waren 40 jaar getrouwd en we wou de graag dit een  klein beetje vieren. En dit hebben we dan ook maar gedaan .
En ja tessa had al een hele tijd een wens . Ze wou graag nog een hondje er bij hebben . We hebben dit al een tijdje voor ons uit geschoven maar nu tessa toch steeds een beetje voor uit gaat . Was het nu de tijd om de knoop door te hakken . Want  door de week doet de dagen  lang voor tessa . En kan ze nu veel tijd in haar  ( kira )steken.
De maandag was tessa weer misselijk en moest ze weer overgeven en kon ze ook geen school volgen.
De dinsdag  en woensdag was ze ook niet lekker maar heeft toch even wat school werk kunnen doen .
En dan is het weer donderdag en moesten weer voor controle naar Utrecht  . We waren zo als gebruikelijk mooi op tijd . Eerst even bloed prikken en dan weer wachten op onze beurt . Na een uurtje wachten werden we geroepen . De arts was tevreden hoe het gaat . De bloed waardes zie er goed uit . Wel was de cpr iets gestegen maar dit kan komen dat tessa iets verkouden is . Ook was te zien dat de lever iets rustiger wordt. Verder had ze een mooie hb en leuco's en ook de trombo's kom langzaam omhoog deze was nu 60. Verder gaan we beginnen met het afbouwen van de afstoot medicatie wel met hele kleine stapjes . Dit doen ze heel rustig aan  omdat tessa al heel lang en veel chemo kuren heeft gehad .  Dit houd in dat ze eerst 1 pil van 100 nu 6 pillen van in totaal  90
. Want er wordt geen pillen van 90 gemaakt . Gelukkig kan tessa makkelijk pillen slikken.
Ook nog over misselijkheid gehad hij verwacht dit toch van al de pillen komt en vooral die van afstoot medicijnen. Na alles weer hebben door genomen mochten we weer naar huis . Vrijdag , zaterdag en vandaag was tessa weer misselijk en moest ze regelmatig overgeven. Maar verder heeft ze een fijn weekend gehad en waren haar twee goede vriendinnen ook weer aanwezig . Met  mark gaat het ook lekker en heeft zin in dingen die hij doet . School is niet zijn grootste hobby maar hij gaat er met plezier er heen . Met zijn voetbal elftal gaat het ook goed ze staan nu eerste met nog een paar wedstijden .
Nou dit was het weer hopelijk tot volgende week voor een nieuwe update





2 opmerkingen:

  1. Wat mooi om te lezen dat het weer de beter kant op gaat
    En ook zo lief klein hondje er bij geweldig
    Tessa je bent een topper

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vervelend dat je nog steeds zo misselijk bent. Mooi om te lezen dat je het verder goed doet echt super.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen