donderdag 1 oktober 2015

Weer controle

De afgelopen dagen zijn rustig verlopen . Alleen de nacht gaan nog niet zo tessa moet steeds om de half / uur plassen . Verder zijn er weinig dingen gebeurt en doet  tessa haar ding
En we proberen de dagelijkse dingen weer op rit te krijgen .Zo hebben weer contact gezocht met tessa school om te kijken hoe we weer de dingen kunnen op pakken . Want tessa is aardig bij met haar huiswerk maar mist toch veel uitleg.
Vandaag moesten we weer richting het WKZ voor controle onze eigen arts was er vandaag niet dus hadden we een andere . Bij de controle van bloeddruk en gewicht was de bloeddruk goed ( wel met medicatie ) en was ze iets afgevallen . De bloedwaarde waren goed dus konden weer verder afbouwen met verschilde medicijnen of stoppen . Alleen waren nog niet alle bloedwaren binnen maar als er iets verandert moest worden zou ze er over bellen . Verder was alleen het vast houden van vocht nu het grootse probleem gelukkig was er niks te horen bij de longen . Dus was / is alleen om de buik en hoofd te zien . Als het goed gaat gaan we volgende week ook proberen om minder vocht toe dienen en dan kijken hoe het gaat . Want als het goed gaat kan ook de sonde er uit . Nu het zo goed gaat kunnen we de maandag over slaan voor controle . Maar alles er iets is moeten we gelijk bellen .
Dus al met al gaat het nog steeds goed en stond ook deze arts versteld van hoe snel tessa hersteld en had ze dit nog niet vaak mee gemaakt dat er iemand naar nog geen vijf week naar de transplantatie al zo bij zit en dat we op moet passen niet te snel willen .
Doordat we met twee medicijnen zijn kunnen we onze pillen doos weer gebruiken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten